Jajka świąteczne HELIO Zobacz więcej
Deser makowy HELIO Zobacz więcej
Tarta z pastą z nerkowców HELIO Zobacz więcej
Mus kajmakowy z orzechami HELIO Zobacz więcej
KARP Z BAKALIAMI Zobacz więcej
ŚWIĄTECZNY ŚLEDZIK Z BAKALIAMI HELIO Zobacz więcej
BABECZKI MAKOWO-ŻURAWINOWE Zobacz więcej
Sycylijskie Cannoli z masą makową i bakaliami Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
Jagielnik makowy od HELIO Zobacz więcej
Wytrawne sernicznki HELIO Zobacz więcej
Cantucci – włoskie ciasteczka migdałowe od HELIO Zobacz więcej
Dorsz pod pistacjową panierką pieczony z warzywami Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
Alfajores – kruche ciasteczka prosto z Argentyny Zobacz więcej
#HELIOinspiruje w karnawale! Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej
Piernik świąteczny HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny, rodzynek i orzechów włoskich Zobacz więcej
Schab pieczony z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Pączki z lukrem i skórką pomarańczową HELIO Zobacz więcej
Czekoladki pełne bakalii HELIO Zobacz więcej
PIECZONY CAMEMBERT Z ORZECHAMI HELIO I KONFITURĄ CEBULOWO – ŻURAWINOWĄ Zobacz więcej
PRZEKĄSKA WINNO – FIGOWA HELIO Zobacz więcej