Makowo-serowe ciastka francuskie HELIO to prosta i szybka propozycja przysmaku, który zachwyci Twoją rodzinę i przyjaciół prostotą przygotowania i smakiem.
Bazą do przygotowania ciastek są:
Produkty wyróżniają się wyjątkowym smakiem i jakością, zaś liczne walory odżywcze sprawiają że dania przygotowane na ich bazie są smaczne i zdrowe.
Ciasto kroimy na kwadraty. Masę makową łączymy z serem i nakładamy na środek ciasta. Brzegi smarujemy jajkiem. Pieczemy 10-15 minut w 210 stopniach. Dodajemy żurawinę, mieszankę keksową i posypujemy cukrem pudrem.
Świąteczne klasyki w kilka minut. Wideo przepisy na kompot z suszu i struclę z masą makową Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na sernik bez pieczenia z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Przepis na Wigilię – tradycyjny makowiec Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Babkę Wielkanocną z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Makaronowa uczta z bakaliami HELIO! Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na makaron z masą makową z bakaliami HELIO Zobacz więcej