Jajka faszerowane pistacjami to wyjątkowa propozycja na elegancką przystawkę, która zaskoczy nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Delikatne jajka w połączeniu z chrupiącymi pistacjami tworzą wyrafinowaną kompozycję, idealną na świąteczny stół, spotkania z przyjaciółmi czy rodzinne przyjęcia. Ten przepis łączy w sobie prostotę wykonania z oryginalnym akcentem smakowym
Jajka przekroić. Żółtka razem z jogurtem, majonezem i połową pistacji zblendować. Dodać sól i pieprz do smaku. Połowę masy zabarwić sokiem z buraka. Nadziać jajka, przystroić pistacjami, słonecznikiem i pietruszką.
Rogaliki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Bakaliowe babeczki – owieczki Zobacz więcej
Czekoladki pełne bakalii HELIO Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z masą makową Zobacz więcej
Mus kajmakowy z orzechami HELIO Zobacz więcej