Tradycyjny karp wcale nie musi być nudny! Połącz go z bakaliami HELIO i sprawdź ten pyszny, wyjątkowy smak. Świetnie sprawdzi się jako jedno z wigilijnych dań. Idealne połączenie dla smakoszy!
Opłukany filet przyprawiamy, polewamy masłem, posypujemy mąką, wkładamy do rozgrzanego do 220 st. piekarnika na około 40 minut. Migdały blanszujemy. Morele i śliwki kroimy na mniejsze kawałki, mieszamy z migdałami i posypujemy nimi upieczoną rybę.
Mazurek śliwkowy z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Burgery z żurawiną i sosem orzechowym Zobacz więcej
Szybki videoprzepis z masą orzechową HELIO: tort orzechowy Zobacz więcej
Kajmakowe banoffee z masą HELIO Zobacz więcej
#Słoikowelove – Bakaliowe zdrowie Zobacz więcej
Piszinger orzechowy Zobacz więcej