Tradycyjny karp wcale nie musi być nudny! Połącz go z bakaliami HELIO i sprawdź ten pyszny, wyjątkowy smak. Świetnie sprawdzi się jako jedno z wigilijnych dań. Idealne połączenie dla smakoszy!
Opłukany filet przyprawiamy, polewamy masłem, posypujemy mąką, wkładamy do rozgrzanego do 220 st. piekarnika na około 40 minut. Migdały blanszujemy. Morele i śliwki kroimy na mniejsze kawałki, mieszamy z migdałami i posypujemy nimi upieczoną rybę.
Kajmakowe banoffee z masą HELIO Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
Makowiec – najlepsze świąteczne przepisy HELIO Zobacz więcej
Scones z bakaliami HELIO Zobacz więcej
Karnawałowe inspiracje HELIO Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej