Dorsz pod pistacjową panierką pieczony z warzywami Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
Alfajores – kruche ciasteczka prosto z Argentyny Zobacz więcej
#HELIOinspiruje w karnawale! Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej
Piernik świąteczny HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny, rodzynek i orzechów włoskich Zobacz więcej
Schab pieczony z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Pączki z lukrem i skórką pomarańczową HELIO Zobacz więcej
Czekoladki pełne bakalii HELIO Zobacz więcej
PIECZONY CAMEMBERT Z ORZECHAMI HELIO I KONFITURĄ CEBULOWO – ŻURAWINOWĄ Zobacz więcej
PRZEKĄSKA WINNO – FIGOWA HELIO Zobacz więcej
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej
Świąteczny przepis HELIO: Wigilijne śledzie z orzechową nutą Zobacz więcej
Tort makowy HELIO Zobacz więcej
Trufle z masy makowej HELIO Zobacz więcej
Świderki z masą makową HELIO Zobacz więcej
Makaronowa uczta z bakaliami HELIO! Zobacz więcej
Jackfruit w roli głównej! Zobacz więcej
Pistacjowa wariacja smakowa! Zobacz więcej
Wiosenna sałatka z truskawkami, szparagami i orzechami włoskimi HELIO Natura Zobacz więcej
Kruche babeczki z bakaliami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Ciastka francuskie z owocami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Bakaliowe batoniki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej