Szukasz czegoś wyjątkowego, co urozmaici Twoje dania? Wypróbuj orzechowe pesto – idealne zarówno na co dzień, jak i na świąteczny stół! Doskonałe do pieczywa, makaronu czy jako wyrafinowany dip. Jego niecodzienny smak doda charakteru Twoim potrawom i zaskoczy gości. Spróbuj i przekonaj się, jak niewiele potrzeba, by podnieść kulinarne wrażenia na wyższy poziom!
Orzechy prażymy na patelni. Wszystkie składniki miksujemy. Przyprawiamy do smaku. Można podawać z pieczywem lub makaronem.
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej
ŚWIĄTECZNY ŚLEDZIK Z BAKALIAMI HELIO Zobacz więcej
Sałatka z suszoną żurawiną i EKO orzechami włoskimi Zobacz więcej
Szybki videoprzepis z masą orzechową HELIO: tort orzechowy Zobacz więcej
Scones z bakaliami HELIO Zobacz więcej
Przepis na Wigilię – tradycyjny makowiec Zobacz więcej