Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO to szybki i prosty sposób zarówno na przystawkę do kolacji jak i przekąskę na co dzień i od święta.
Do przygotowania dania niezbędna jest masa krówkowa HELIO dostępna w wielu smakach:
Folię posmaruj olejem. Rozpakuj sereki camembert. Zawiń je w folię i wstaw do nagrzanego do 160 stopni piekarnika na 15-20 min. Następnie podgrzej masę krówkową HELIO i polej nią upieczone serki. Całość udekoruj orzechami włoskimi i orzechami pekan HELIO oraz kawałkami winogron.
Smacznego !!
Sałatka z suszoną żurawiną i EKO orzechami włoskimi Zobacz więcej
Deserki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Wytrawne sernicznki HELIO Zobacz więcej
Ciastka francuskie z owocami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Straasznie smaczny przepis! Zobacz więcej
Alfajores – kruche ciasteczka prosto z Argentyny Zobacz więcej