Składniki

  • masa krówkowa HELIO o smaku orzechowym Premium
  • orzechy pekan HELIO
  • orzechy włoskie HELIO Natura
  • 2 sery camembert
  • łyżka oleju
  • kilka winogron do dekoracji

Przepisy Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO

Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO to szybki i prosty sposób zarówno na przystawkę do kolacji jak i przekąskę na co dzień i od święta.

Do przygotowania dania niezbędna jest masa krówkowa HELIO dostępna w wielu smakach:

  • kajmak,
  • kukułka,
  • słony karmel,
  • o smaku advocata,
  • o smaku czekoladowym,
  • o smaku orzechowym.

Udostępnij przepis

Przygotowanie

Folię posmaruj olejem. Rozpakuj sereki camembert. Zawiń je w folię i wstaw do nagrzanego do 160 stopni piekarnika  na 15-20 min. Następnie podgrzej masę krówkową HELIO i polej nią upieczone serki. Całość udekoruj orzechami włoskimi i orzechami pekan HELIO oraz kawałkami winogron.

Smacznego !!

Produkty z tego przepisu

Zobacz także Zainspiruj się