Mus kajmakowy z orzechami HELIO to prosty i smaczny przepis na przygotowanie efektownego deseru na co dzień i na święta.
Jego zrobienie jest bardzo szybkie, a składniki potrzebne do wykonania są łatwo dostępne.
Idealnie pasuje na każdą okazję, a słodki i delikatny smak z pewnością zadowoli nawet najbardziej wymagających gości.
Zainspiruj się z HELIO 🙂
Schłodzoną śmietanę ubijamy, dodajemy ser mascarpone. Krem mieszamy z masą kajmakową. Układamy deser w dużym pucharku lub szklance warstwami: pokruszone ciastka, mus kajmakowy, pokruszone orzechy, mus kajmakowy, pokrojone owoce SoSoft, pokruszone ciastka, orzechy i płatki migdałowe. Opcjonalnie do przystrojenia można dodać polewę i dekorację mleczną HELIO oraz winogrona.
Piszinger orzechowy Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
PRZEKĄSKA WINNO – FIGOWA HELIO Zobacz więcej
Świąteczne klasyki w kilka minut. Wideo przepisy na kompot z suszu i struclę z masą makową Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na pierogi z masą makową HELIO Zobacz więcej
Makowy zawijaniec HELIO Zobacz więcej