Tradycyjny karp wcale nie musi być nudny! Połącz go z bakaliami HELIO i sprawdź ten pyszny, wyjątkowy smak. Świetnie sprawdzi się jako jedno z wigilijnych dań. Idealne połączenie dla smakoszy!
Opłukany filet przyprawiamy, polewamy masłem, posypujemy mąką, wkładamy do rozgrzanego do 220 st. piekarnika na około 40 minut. Migdały blanszujemy. Morele i śliwki kroimy na mniejsze kawałki, mieszamy z migdałami i posypujemy nimi upieczoną rybę.
Świąteczny przepis HELIO: Wigilijne śledzie z orzechową nutą Zobacz więcej
Pistacjowa wariacja smakowa! Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Babkę Wielkanocną z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Sycylijskie Cannoli z masą makową i bakaliami Zobacz więcej
Kruche babeczki z bakaliami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Tarta z pastą z nerkowców HELIO Zobacz więcej