Zobacz najszybszy przepis na wypełniony bakaliami deser, który bez problemu zrobisz w swojej kuchni! Idealnie pasuje na każdą okazję, a słodki i delikatny smak z pewnością zadowoli nawet najbardziej wymagających gości.
Zobacz super przepis z produktami HELIO.
Żółtko miksujemy z twarożkiem i bananami, dodając skórkę cytrynową. Ubijamy śmietanę. Łączymy masę makową z masą serową. Na koniec delikatnie mieszamy z bitą śmietaną i przekładamy krem do szklanych pucharków. Dekorujemy polewą.
Świąteczne klasyki w kilka minut. Wideo przepisy na kompot z suszu i struclę z masą makową Zobacz więcej
Makowiec – najlepsze świąteczne przepisy HELIO Zobacz więcej
Kajmakowa owsianka z owocami Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
Trufle z masy makowej HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z masą makową Zobacz więcej