Poczuj wakacyjny klimat w kuchni i przygotuj z HELIO przysmak jak z nadmorskiej tawerny! Ze wskazówkami Poradnika Domowego to będzie proste i pyszne danie, które przyjemnie chrupie i doskonale smakuje.
Poniżej serwujemy zdrowy przepis na rybę w migdałowej panierce z dodatkiem suszonych pomidorów HELIO!
Rybę pokroić w duże porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Bułkę tartą połączyć z parmezanem, płatkami migdałowymi HELIO, lekko posiekanymi EKO orzechami włoskimi i słonecznikiem HELIO Natura, natką, pieprzem oraz rozpuszczonym masłem.
Na dnie naczynia rozłożyć przekrojone na pół pomidorki, paseczki suszonych pomidorów HELIO, polać oliwą, oprószyć pieprzem i solą. Ułożyć kawałki ryby, obłożyć rybę grubą warstwą panierki. Piec 25- 30 minut w temp. 200 stopni C.
ŚWIĄTECZNY ŚLEDZIK Z BAKALIAMI HELIO Zobacz więcej
Pierś kaczki w bakaliach z pistacjową kruszonką HELIO Zobacz więcej
Mus kajmakowy z orzechami HELIO Zobacz więcej
Orzechowy łosoś ze szpinakiem Zobacz więcej
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej
Straasznie smaczny przepis! Zobacz więcej