Poczuj wakacyjny klimat w kuchni i przygotuj z HELIO przysmak jak z nadmorskiej tawerny! Ze wskazówkami Poradnika Domowego to będzie proste i pyszne danie, które przyjemnie chrupie i doskonale smakuje.
Poniżej serwujemy zdrowy przepis na rybę w migdałowej panierce z dodatkiem suszonych pomidorów HELIO!
Rybę pokroić w duże porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Bułkę tartą połączyć z parmezanem, płatkami migdałowymi HELIO, lekko posiekanymi EKO orzechami włoskimi i słonecznikiem HELIO Natura, natką, pieprzem oraz rozpuszczonym masłem.
Na dnie naczynia rozłożyć przekrojone na pół pomidorki, paseczki suszonych pomidorów HELIO, polać oliwą, oprószyć pieprzem i solą. Ułożyć kawałki ryby, obłożyć rybę grubą warstwą panierki. Piec 25- 30 minut w temp. 200 stopni C.
Jagielnik makowy od HELIO Zobacz więcej
Makaronowa uczta z bakaliami HELIO! Zobacz więcej
Cantucci – włoskie ciasteczka migdałowe od HELIO Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
Szybkie przepisy z masami krówkowymi na co dzień i na święta Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej