Szukasz pomysłu na efektowny, a zarazem prosty deser wielkanocny?
Mini Mazurki z kajmakiem to klasyka w nowoczesnym wydaniu – kruche, słodkie i idealne na świąteczny stół. Są nie tylko pyszne, ale również świetnie prezentują się wśród innych wielkanocnych wypieków, zachwycając zarówno domowników, jak i gości.
Ciasto wykładamy do foremek na muffinki, nakłuwamy spód. Pieczemy 15-20 minut w 20 stopniach. Upieczone ciasto nadziewamy masą krówkową kajmak i ozdabiamy nerkowcami, migdałami, nerkowcami i daktylami.
Naleśniki z masą orzechową HELIO Zobacz więcej
Orzechowy łosoś ze szpinakiem Zobacz więcej
Makowa Baklava HELIO Zobacz więcej
Szybki wideoprzepis na Muffinki z Masą krówkową HELIO i bakaliami Zobacz więcej
Burgery z żurawiną i sosem orzechowym Zobacz więcej
Rogaliki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej