Makowo-serowe ciastka francuskie HELIO to prosta i szybka propozycja przysmaku, który zachwyci Twoją rodzinę i przyjaciół prostotą przygotowania i smakiem.
Bazą do przygotowania ciastek są:
Produkty wyróżniają się wyjątkowym smakiem i jakością, zaś liczne walory odżywcze sprawiają że dania przygotowane na ich bazie są smaczne i zdrowe.
Ciasto kroimy na kwadraty. Masę makową łączymy z serem i nakładamy na środek ciasta. Brzegi smarujemy jajkiem. Pieczemy 10-15 minut w 210 stopniach. Dodajemy żurawinę, mieszankę keksową i posypujemy cukrem pudrem.
Schab z orzechowym pesto i morelami HELIO Zobacz więcej
Chłodnik z chrupiącą posypką HELIO Zobacz więcej
Schab pieczony z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Jajka świąteczne HELIO Zobacz więcej
Torcik bezowy z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Ryba z puree dyniowo- żurawinowym Zobacz więcej