Makowo-serowe ciastka francuskie HELIO to prosta i szybka propozycja przysmaku, który zachwyci Twoją rodzinę i przyjaciół prostotą przygotowania i smakiem.
Bazą do przygotowania ciastek są:
Produkty wyróżniają się wyjątkowym smakiem i jakością, zaś liczne walory odżywcze sprawiają że dania przygotowane na ich bazie są smaczne i zdrowe.
Ciasto kroimy na kwadraty. Masę makową łączymy z serem i nakładamy na środek ciasta. Brzegi smarujemy jajkiem. Pieczemy 10-15 minut w 210 stopniach. Dodajemy żurawinę, mieszankę keksową i posypujemy cukrem pudrem.
Szybki videoprzepis na sernik bez pieczenia z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Ciasteczka z masy krówkowej Zobacz więcej
Popcornowa pizza pepperoni z rodzynkową colą Zobacz więcej
Makowa Baklava HELIO Zobacz więcej
Deserki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Drożdżówki z masą makową HELIO Zobacz więcej