Prędko, prędko, prędzej… pędzimy każdego dnia. Dociskamy jeszcze mocniej gdy zbliżają się święta lub inne okazje, na które musimy coś przygotować, sprostać domowym obowiązkom. Podpowiadamy zatem jak efektywnie i słodko wykorzystać czas w „kuchennym pit-stopie” 🙂 Ta chwila w kuchni zaowocuje satysfakcją i doda Ci pary do kolejnych wyzwań!
Poznaj słodką tajemnicę udanych wypieków. Zobacz nasze wideoprzepisy z masami krówkowymi HELIO – szybki przepis na udane wypieki!
Pamiętaj – masy HELIO są już gotowe do bezpośredniego spożycia. Co więcej, masy krówkowe HELIO produkowane są wyłącznie ze słodzonego pełnotłustego mleka krowiego, bez konserwantów, tłuszczu palmowego, ani glutenu. Dzięki tym unikalnym cechom mogą szczycić się znakiem „Czytaj skład poleca”. Wybierając je sięgasz po rozwiązanie sprawdzone, doceniane przez kulinarnych ekspertów i rzeszę konsumentów. Korzystaj z kulinarnych atutów mas krówkowych HELIO bez ryzyka nietrafionych zakupów, straty czasu i zbędnych wydatków.
Mazurek z własnoręcznie robionymi powidłami śliwkowymi oraz masą krówkową HELIO – tradycyjnie świąteczny przysmak w wiosennej odsłonie. Przepis godny uwagi nie tylko od święta 😉
Burgery z żurawiną i sosem orzechowym Zobacz więcej
Przepis na Wigilię – tradycyjny makowiec Zobacz więcej
Sernik z masą makową HELIO Zobacz więcej
Chłodnik z chrupiącą posypką HELIO Zobacz więcej
#Słoikowelove – Bakaliowe zdrowie Zobacz więcej
Mus kajmakowy z orzechami HELIO Zobacz więcej