Prędko, prędko, prędzej… pędzimy każdego dnia. Dociskamy jeszcze mocniej gdy zbliżają się święta lub inne okazje, na które musimy coś przygotować, sprostać domowym obowiązkom. Podpowiadamy zatem jak efektywnie i słodko wykorzystać czas w „kuchennym pit-stopie” 🙂 Ta chwila w kuchni zaowocuje satysfakcją i doda Ci pary do kolejnych wyzwań!
Poznaj słodką tajemnicę udanych wypieków. Zobacz nasze wideoprzepisy z masami krówkowymi HELIO – szybki przepis na udane wypieki!
Pamiętaj – masy HELIO są już gotowe do bezpośredniego spożycia. Co więcej, masy krówkowe HELIO produkowane są wyłącznie ze słodzonego pełnotłustego mleka krowiego, bez konserwantów, tłuszczu palmowego, ani glutenu. Dzięki tym unikalnym cechom mogą szczycić się znakiem „Czytaj skład poleca”. Wybierając je sięgasz po rozwiązanie sprawdzone, doceniane przez kulinarnych ekspertów i rzeszę konsumentów. Korzystaj z kulinarnych atutów mas krówkowych HELIO bez ryzyka nietrafionych zakupów, straty czasu i zbędnych wydatków.
Mazurek z własnoręcznie robionymi powidłami śliwkowymi oraz masą krówkową HELIO – tradycyjnie świąteczny przysmak w wiosennej odsłonie. Przepis godny uwagi nie tylko od święta 😉
Świąteczny przepis HELIO: Wigilijne śledzie z orzechową nutą Zobacz więcej
Świąteczne ciasteczka z masami HELIO Zobacz więcej
Makowiec – najlepsze świąteczne przepisy HELIO Zobacz więcej
Deserki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Wielkanocny Mazurek HELIO Zobacz więcej
Orzechowe pesto Zobacz więcej