Prędko, prędko, prędzej… pędzimy każdego dnia. Dociskamy jeszcze mocniej gdy zbliżają się święta lub inne okazje, na które musimy coś przygotować, sprostać domowym obowiązkom. Podpowiadamy zatem jak efektywnie i słodko wykorzystać czas w „kuchennym pit-stopie” 🙂 Ta chwila w kuchni zaowocuje satysfakcją i doda Ci pary do kolejnych wyzwań!
Poznaj słodką tajemnicę udanych wypieków. Zobacz nasze wideoprzepisy z masami krówkowymi HELIO – szybki przepis na udane wypieki!
Pamiętaj – masy HELIO są już gotowe do bezpośredniego spożycia. Co więcej, masy krówkowe HELIO produkowane są wyłącznie ze słodzonego pełnotłustego mleka krowiego, bez konserwantów, tłuszczu palmowego, ani glutenu. Dzięki tym unikalnym cechom mogą szczycić się znakiem „Czytaj skład poleca”. Wybierając je sięgasz po rozwiązanie sprawdzone, doceniane przez kulinarnych ekspertów i rzeszę konsumentów. Korzystaj z kulinarnych atutów mas krówkowych HELIO bez ryzyka nietrafionych zakupów, straty czasu i zbędnych wydatków.
Mazurek z własnoręcznie robionymi powidłami śliwkowymi oraz masą krówkową HELIO – tradycyjnie świąteczny przysmak w wiosennej odsłonie. Przepis godny uwagi nie tylko od święta 😉
PIECZONY CAMEMBERT Z ORZECHAMI HELIO I KONFITURĄ CEBULOWO – ŻURAWINOWĄ Zobacz więcej
Deserki z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Świderki z masą makową HELIO Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
Czekoladki pełne bakalii HELIO Zobacz więcej
Pistacjowa wariacja smakowa! Zobacz więcej