Szukasz czegoś wyjątkowego, co urozmaici Twoje dania? Wypróbuj orzechowe pesto – idealne zarówno na co dzień, jak i na świąteczny stół! Doskonałe do pieczywa, makaronu czy jako wyrafinowany dip. Jego niecodzienny smak doda charakteru Twoim potrawom i zaskoczy gości. Spróbuj i przekonaj się, jak niewiele potrzeba, by podnieść kulinarne wrażenia na wyższy poziom!
Orzechy prażymy na patelni. Wszystkie składniki miksujemy. Przyprawiamy do smaku. Można podawać z pieczywem lub makaronem.
Szarlotka z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Makowa Baklava HELIO Zobacz więcej
Ciasteczka z masy krówkowej Zobacz więcej
A może… ryba? Zobacz więcej
Wiosenna sałatka z truskawkami, szparagami i orzechami włoskimi HELIO Natura Zobacz więcej
Burgery z żurawiną i sosem orzechowym Zobacz więcej