Przygotuj z HELIO zdrowe burgery z przepisu Poradnika Domowego.
Czas na #domowegrillowanie
Wołowinę dokładnie wymieszaj z posiekaną żurawiną HELIO Natura, chilli i oliwą. Z mięsa uformuj płaskie, spore kotlety i odstaw w chłodne miejsce. Składniki sosu zblenduj, dolewając tyle letniej wody, aby sos miał lekko płynną konsystencję. Kotlety upiecz na grillu lub usmaż na patelni grillowej (po 2 min z każdej strony). Bułki podgrzej w gorącym piekarniku, dolną część każdej bułki posmaruj sosem orzechowym, połóż liść sałaty, potem kotlet. Obłóż plastrami obranego awokado, cebuli, camemberta i rukolą. Polej sosem orzechowym, przykryj wierzchnią częścią bułki.
Życzymy smacznego! 😉
Cantucci – włoskie ciasteczka migdałowe od HELIO Zobacz więcej
Szarlotka z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Mrożone cytryny z masą waniliową Zobacz więcej
Kruche babeczki z bakaliami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Mazurek z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Ryba z puree dyniowo- żurawinowym Zobacz więcej