Przygotuj z HELIO zdrowe burgery z przepisu Poradnika Domowego.
Czas na #domowegrillowanie
Wołowinę dokładnie wymieszaj z posiekaną żurawiną HELIO Natura, chilli i oliwą. Z mięsa uformuj płaskie, spore kotlety i odstaw w chłodne miejsce. Składniki sosu zblenduj, dolewając tyle letniej wody, aby sos miał lekko płynną konsystencję. Kotlety upiecz na grillu lub usmaż na patelni grillowej (po 2 min z każdej strony). Bułki podgrzej w gorącym piekarniku, dolną część każdej bułki posmaruj sosem orzechowym, połóż liść sałaty, potem kotlet. Obłóż plastrami obranego awokado, cebuli, camemberta i rukolą. Polej sosem orzechowym, przykryj wierzchnią częścią bułki.
Życzymy smacznego! 😉
Sernik z masą makową HELIO Zobacz więcej
Piernik świąteczny HELIO Zobacz więcej
Karnawałowe inspiracje HELIO Zobacz więcej
A może… ryba? Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny, rodzynek i orzechów włoskich Zobacz więcej