Przygotuj z HELIO zdrowe burgery z przepisu Poradnika Domowego.
Czas na #domowegrillowanie
Wołowinę dokładnie wymieszaj z posiekaną żurawiną HELIO Natura, chilli i oliwą. Z mięsa uformuj płaskie, spore kotlety i odstaw w chłodne miejsce. Składniki sosu zblenduj, dolewając tyle letniej wody, aby sos miał lekko płynną konsystencję. Kotlety upiecz na grillu lub usmaż na patelni grillowej (po 2 min z każdej strony). Bułki podgrzej w gorącym piekarniku, dolną część każdej bułki posmaruj sosem orzechowym, połóż liść sałaty, potem kotlet. Obłóż plastrami obranego awokado, cebuli, camemberta i rukolą. Polej sosem orzechowym, przykryj wierzchnią częścią bułki.
Życzymy smacznego! 😉
Gofry z masą krówkową HELIO & Frappe Zobacz więcej
Świąteczny makowiec HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny, rodzynek i orzechów włoskich Zobacz więcej
Przepis na Wigilię – tradycyjny makowiec Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Mazurek z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Sernik z masą makową HELIO Zobacz więcej