Pomysł na pyszną, świąteczną i słodką przekąskę? Mamy to! Spróbuj babeczek makowo-żurawinowych. To idealne połączenie smaków. Polecamy!
Masę makową wymieszać z płatkami migdałowymi, żurawiną i cynamonem. Ubić białka, dodać żółtka, mąkę i proszek do pieczenia. Przełożyć do papilotek . Wstawić do piekarnika, piec w 180 st. przez około 22 – 25 minut. Udekorować babeczki polewą, orzechami i skórką pomarańczową.
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej
Mazurek z kajmakiem, mascarpone, solą i orzechami HELIO Zobacz więcej
Pistacjowa wariacja smakowa! Zobacz więcej
Kruche babeczki z bakaliami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Dorsz pod pistacjową panierką pieczony z warzywami Zobacz więcej
Sernik z masą makową HELIO Zobacz więcej