Poznaj smaczny przepis na przygotowanie Alfajores! To delikatne kruche ciasteczka przełożne masą kajmakową i ozdobione wiórkami kokosowymi, które są bardzo popularne w Ameryce Południowej. Istnieje wiele różnych odmian Alfajores, ale wszystkie łączy charakterystyczny kształt i składniki. Dzięki naszej gotowej masie krówkowej HELIO Premium z łatwością przygotujesz ten argentyński przysmak w swojej kuchni…
PS. Czy wiesz, że w Argentynie podjada się Alfajores podczas picia yerby? My proponujemy poczęstować naszymi słodkimi ciasteczkami domowników, zaproszonych gości lub podarować Alfajores w prezencie, np. z okazji zbliżających się Mikołajek! 😉
Świąteczna Lemoniada Zobacz więcej
Gwiazda Betlejemska z masą makową HELIO wraz z Kutią HELIO Zobacz więcej
PRZEKĄSKA WINNO – FIGOWA HELIO Zobacz więcej
Kajmakowe banoffee z masą HELIO Zobacz więcej
Deser serowo- makowy z masami HELIO Zobacz więcej
Mazurek śliwkowy z masą krówkową HELIO Zobacz więcej