Poznaj smaczny przepis na przygotowanie Alfajores! To delikatne kruche ciasteczka przełożne masą kajmakową i ozdobione wiórkami kokosowymi, które są bardzo popularne w Ameryce Południowej. Istnieje wiele różnych odmian Alfajores, ale wszystkie łączy charakterystyczny kształt i składniki. Dzięki naszej gotowej masie krówkowej HELIO Premium z łatwością przygotujesz ten argentyński przysmak w swojej kuchni…
PS. Czy wiesz, że w Argentynie podjada się Alfajores podczas picia yerby? My proponujemy poczęstować naszymi słodkimi ciasteczkami domowników, zaproszonych gości lub podarować Alfajores w prezencie, np. z okazji zbliżających się Mikołajek! 😉
Drożdżówki z masą makową HELIO Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Babkę Wielkanocną z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Torcik bezowy z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Kruche różyczki z masą makową HELIO Zobacz więcej
Szarlotka z suszonymi owocami HELIO Zobacz więcej
Pistacjowa wariacja smakowa! Zobacz więcej