Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO to szybki i prosty sposób zarówno na przystawkę do kolacji jak i przekąskę na co dzień i od święta.
Do przygotowania dania niezbędna jest masa krówkowa HELIO dostępna w wielu smakach:
Folię posmaruj olejem. Rozpakuj sereki camembert. Zawiń je w folię i wstaw do nagrzanego do 160 stopni piekarnika na 15-20 min. Następnie podgrzej masę krówkową HELIO i polej nią upieczone serki. Całość udekoruj orzechami włoskimi i orzechami pekan HELIO oraz kawałkami winogron.
Smacznego !!
Makowa Baklava HELIO Zobacz więcej
Pieczone jabłka z masą makową Zobacz więcej
Makaronowa uczta z bakaliami HELIO! Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Babkę Wielkanocną z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Sernik z masą makową HELIO Zobacz więcej
Jackfruit w roli głównej! Zobacz więcej