Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO to szybki i prosty sposób zarówno na przystawkę do kolacji jak i przekąskę na co dzień i od święta.
Do przygotowania dania niezbędna jest masa krówkowa HELIO dostępna w wielu smakach:
Folię posmaruj olejem. Rozpakuj sereki camembert. Zawiń je w folię i wstaw do nagrzanego do 160 stopni piekarnika na 15-20 min. Następnie podgrzej masę krówkową HELIO i polej nią upieczone serki. Całość udekoruj orzechami włoskimi i orzechami pekan HELIO oraz kawałkami winogron.
Smacznego !!
Gofry z masą krówkową HELIO & Frappe Zobacz więcej
Deser makowy HELIO Zobacz więcej
KARP Z BAKALIAMI Zobacz więcej
Letnie sałatki z orzechami HELIO Natura Zobacz więcej
Kajmakowa owsianka z owocami Zobacz więcej
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej