Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO to szybki i prosty sposób zarówno na przystawkę do kolacji jak i przekąskę na co dzień i od święta.
Do przygotowania dania niezbędna jest masa krówkowa HELIO dostępna w wielu smakach:
Folię posmaruj olejem. Rozpakuj sereki camembert. Zawiń je w folię i wstaw do nagrzanego do 160 stopni piekarnika na 15-20 min. Następnie podgrzej masę krówkową HELIO i polej nią upieczone serki. Całość udekoruj orzechami włoskimi i orzechami pekan HELIO oraz kawałkami winogron.
Smacznego !!
PRZEKĄSKA WINNO – FIGOWA HELIO Zobacz więcej
Piernik świąteczny HELIO Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
Dorsz pod pistacjową panierką pieczony z warzywami Zobacz więcej
Makowy zawijaniec HELIO Zobacz więcej
Szybki wideoprzepis na Muffinki z Masą krówkową HELIO i bakaliami Zobacz więcej