Kuchnia wegetariańska jest… kolorowa i zdrowa, ma mnóstwo możliwości, które inspirują! Na przykład, czy wiecie, co powstanie po połączeniu kaszy jaglanej z masą makową i bakaliami HELIO? Przepyszny, #wege i zdrowy jagielnik makowy! Gdybyśmy mieli oceniać go na podstawie naszych gustów smakowych to dajemy mu 10/10! Intensywność smaków, porcja zdrowych składników… To świetna słodka #wege przekąska na bazie energetycznych składników. Musicie tego spróbować! 😉
Jeśli jeszcze nie słyszeliście o jagielniku to podpowiadamy, że to przepyszne ciasto z kaszy jaglanej, które od kliku sezonów cieszy się ogromną popularnością. Jest to tzw. wege sernik, który można przyrządzić zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje, np. święta wielkanocne! 😉 Jagielnik to idealne ciasto dla całej rodziny, bo przygotowywane jest z kaszy jaglanej – jednej z najzdrowszych kasz, która – tak jak bakalie HELIO – jest źródłem wielu cennych składników odżywczych!
Inspirujemy do spróbowania nowej wersji #wege deseru HELIO, który z pewnością zaskoczy smakiem miłośników naturalnego, zdrowego odżywiania! Polecamy najnowszy wideo przepis HELIO! Zobaczcie, jak w szybki sposób przygotować #wege i zdrowy jagielnik makowy! Oczywiście do jego przyrządzenia potrzebujecie najlepszej jakości produktów HELIO! Nasza bezglutenowa masa makowa to najlepszy wybór, podobnie jak chrupiące bakalie bez konserwantów HELIO Natura! Same dobre, bo naturalnie zdrowe składniki!
Sprawdźcie deserową propozycję HELIO i koniecznie dajcie nam znać, co o niej sądzicie! Już nie możemy się doczekać i… pędzimy po ostatni kawałek naszego makowego jagielnika 😉
Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO Zobacz więcej
Wielkanocny Mazurek HELIO Zobacz więcej
Rogaliki francuskie z masą orzechową HELIO Zobacz więcej
Gofry z masą krówkową HELIO & Frappe Zobacz więcej
ŚWIĄTECZNY ŚLEDZIK Z BAKALIAMI HELIO Zobacz więcej
Makowy zawijaniec HELIO Zobacz więcej