Składniki

  • Ciasto:
  • 170g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/3 łyżeczki sody
  • 100 cukru
  • 1 jajko
  • 100ml oleju
  • 200g jogurtu
  • 5 łyżek mleka
  • 1/2 opak. suszonej żurawiny HELIO Natura
  • 3/4 opak. płatków migdałowych HELIO
  • 1 łyżka kandyzowanej skórki pomarańczowej HELIO
  • 12 łyżeczek masy krówkowej HELIO o smaku advocata
  • Krem:
  • 250ml śmietanki kremówki 30%
  • 150g serka mascarpone
  • 1 fix do śmietany
  • 3-4 łyżki masy krówkowej HELIO o smaku advocata
  • Dekoracja: pistacje prażone HELIO Natura listki melisy lub mięty do ozdoby

Przepisy Szybki wideoprzepis na Muffinki z Masą krówkową HELIO i bakaliami

Zobacz jak szybko i efektownie przygotować przepyszne muffinki z Masą krówkową HELIO o smaku advocata i Żurawiną suszoną HELIO Natura 🙂

Życzymy smacznego!

Udostępnij przepis

Produkty z tego przepisu

Zobacz także Zainspiruj się