Jajka faszerowane pistacjami to wyjątkowa propozycja na elegancką przystawkę, która zaskoczy nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Delikatne jajka w połączeniu z chrupiącymi pistacjami tworzą wyrafinowaną kompozycję, idealną na świąteczny stół, spotkania z przyjaciółmi czy rodzinne przyjęcia. Ten przepis łączy w sobie prostotę wykonania z oryginalnym akcentem smakowym
Jajka przekroić. Żółtka razem z jogurtem, majonezem i połową pistacji zblendować. Dodać sól i pieprz do smaku. Połowę masy zabarwić sokiem z buraka. Nadziać jajka, przystroić pistacjami, słonecznikiem i pietruszką.
Ciastka francuskie z owocami i masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Wegański pasztet z żurawiną i migdałami HELIO Zobacz więcej
PIECZONY CAMEMBERT Z ORZECHAMI HELIO I KONFITURĄ CEBULOWO – ŻURAWINOWĄ Zobacz więcej
Dorsz pod pistacjową panierką pieczony z warzywami Zobacz więcej
Mazurek śliwkowy z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Makowy zawijaniec HELIO Zobacz więcej