Jajka faszerowane pistacjami to wyjątkowa propozycja na elegancką przystawkę, która zaskoczy nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Delikatne jajka w połączeniu z chrupiącymi pistacjami tworzą wyrafinowaną kompozycję, idealną na świąteczny stół, spotkania z przyjaciółmi czy rodzinne przyjęcia. Ten przepis łączy w sobie prostotę wykonania z oryginalnym akcentem smakowym
Jajka przekroić. Żółtka razem z jogurtem, majonezem i połową pistacji zblendować. Dodać sól i pieprz do smaku. Połowę masy zabarwić sokiem z buraka. Nadziać jajka, przystroić pistacjami, słonecznikiem i pietruszką.
Jackfruit w roli głównej! Zobacz więcej
Makowiec – najlepsze świąteczne przepisy HELIO Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na pierogi z masą makową HELIO Zobacz więcej
Drożdżówki z masą makową HELIO Zobacz więcej
Mini mazurki z kajmakiem Zobacz więcej
Zapiekany camembert z orzechami w kajmaku HELIO Zobacz więcej