Jajka faszerowane pistacjami to wyjątkowa propozycja na elegancką przystawkę, która zaskoczy nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Delikatne jajka w połączeniu z chrupiącymi pistacjami tworzą wyrafinowaną kompozycję, idealną na świąteczny stół, spotkania z przyjaciółmi czy rodzinne przyjęcia. Ten przepis łączy w sobie prostotę wykonania z oryginalnym akcentem smakowym
Jajka przekroić. Żółtka razem z jogurtem, majonezem i połową pistacji zblendować. Dodać sól i pieprz do smaku. Połowę masy zabarwić sokiem z buraka. Nadziać jajka, przystroić pistacjami, słonecznikiem i pietruszką.
Przepis na Wigilię – tradycyjny makowiec Zobacz więcej
Słodko – ostre pierogi z dyni Zobacz więcej
Przekąski z fig i daktyli nadziewane orzechami HELIO Natura Zobacz więcej
ŚWIĄTECZNY ŚLEDZIK Z BAKALIAMI HELIO Zobacz więcej
Bakaliowe babeczki – owieczki Zobacz więcej
Jajka świąteczne HELIO Zobacz więcej