Jajka faszerowane pistacjami to wyjątkowa propozycja na elegancką przystawkę, która zaskoczy nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Delikatne jajka w połączeniu z chrupiącymi pistacjami tworzą wyrafinowaną kompozycję, idealną na świąteczny stół, spotkania z przyjaciółmi czy rodzinne przyjęcia. Ten przepis łączy w sobie prostotę wykonania z oryginalnym akcentem smakowym
Jajka przekroić. Żółtka razem z jogurtem, majonezem i połową pistacji zblendować. Dodać sól i pieprz do smaku. Połowę masy zabarwić sokiem z buraka. Nadziać jajka, przystroić pistacjami, słonecznikiem i pietruszką.
Naleśniki z masą orzechową HELIO Zobacz więcej
Ryba z puree dyniowo- żurawinowym Zobacz więcej
Świąteczna choinka makowa HELIO Zobacz więcej
#Słoikowelove – Bakaliowe zdrowie Zobacz więcej
Szybki videoprzepis na Babkę Wielkanocną z masą krówkową HELIO Zobacz więcej
Rozgrzewająca zupa z Jackfruitem Zobacz więcej