Masy do ciast HELIO Masa krówkowa o smaku orzechowym Premium

Słodkie masy krówkowe HELIO mogą być wykorzystywana do wszelkiego rodzaju wypieków i deserów. Z jej dodatkiem przygotujemy słynny angielski deser banoffee, czyli niebiańskie połączenie bananów, kajmaku i bitej śmietany. Masę możemy wykorzystać także do wypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdza się ona także jako nadzienie do gofrów lub jako sos do deserów lodowych. Doskonale smakuje z wanilią i malinami. Nowe smaki, proponowane przez markę HELIO, otwierają morze kulinarnych możliwości. Możemy sprawić, aby deser nabrał czekoladowej słodyczy. Kokosowa masa nada mu egzotycznego charakteru, a ta o smaku orzechów, tradycyjnej, domowej słodyczy, przywodzącej na myśl święta Bożego Narodzenia i leniwe wieczory przy kominku.

Produkt dostępny w opakowaniu

400g

Masy i polewy do ciast Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 1244kJ/294kcal
Tłuszcz 5,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,8g
Węglowodany 56g
w tym cukry 56g
Błonnik 0g
Białko 5,5g
Sól 0,19g

Pochodzenie produktu Miejsca zbiorów

Zainspiruj się Przepisy z tym produktem

Zobacz inne produkty