Ten włoski przysmak kochają chyba wszyscy! Okrągła, prostokątna lub w kształcie serca… Jej przygotowanie jest bardzo proste, a dzięki wyjątkowym dodatkom można w łatwy sposób stworzyć niezapomniane połączenia smaków, którym trudno będzie się oprzeć! 😉
9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy, dlatego dla wszystkich jej fanów mamy coś specjalnego!
Pizza z dodatkiem EKO orzechów włoskich HELIO Natura
Wystarczy, że skosztujesz jeden kawałek, a gwarantujemy, że sięgniesz po następny! Połącz smak wyjątkowych orzechów włoskich z żółtym serem, cebulą lub słodką gruszką… z wszystkim, na co tylko masz ochotę! 😉 Oczywiście spróbuj tych kombinacji używając do swojego przepisu EKO orzechów włoskich z linii bez konserwantów HELIO Natura, które świetnie smakują zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko 😉 To naturalnie pyszne i zdrowe orzechy, które pochodzą z polskich upraw ekologicznych. Idealnie pasują jako dodatek do pizzy, ale sprawdzą się też jako pożywna przekąska na co dzień, bo niezbędnych w naszej codziennej diecie, m.in. potas, magnez, fosfor cynk, a także błonnik i witaminy. To naturalne źródło energii, które zadba też o nasze dobre samopoczucie zwłaszcza w szare, zimowe dni, bo orzechy włoskie zawierają dużo serotoniny uznawanej za hormon szczęścia, dlatego będą sprawdzonym przepisem na poprawę humoru!
Dzień Pizzy? Świętuj go naturalnie razem z HELIO! Sięgnij po połówki orzechów włoskich, które stanowią ponad połowę opakowania orzechów HELIO Natura i stwórz oryginalną pizzę w chrupiącym wydaniu! HELIO życzy BON APPETIT! 😉
Czekamy na nie cały rok! Pełne słońce, odpoczynek w ogrodzie lub na plaży, wycieczki w nieznane, odkrywanie nowych smaków… Gotowy na wakacyjny relaks z HELIO? WAKACJE są najlepszym motywatorem do relaksu! Nawet jeśli masz mnóstwo obowiązków na co dzień, to i tak myślisz o pięknej pogodzie, która tylko zachęca do spędzania każdej wolnej chwili poza domem podczas słonecznych dni lata! Dlatego kiedy już znajdziesz czas na urlop, ale zabraknie Ci pomysłów na oryginalne wakacyjne przygody i… smakowite […]
Jesień to idealny czas, by wypróbować kulinarne inspiracje, które w lecie okazywały się zbyt ciężkie lub nie pasowały do panującej za oknem temperatury. Teraz natomiast stawiamy na: gorące zupy, wykwintne kremy, ciepłe napoje, pyszne pasty do pieczywa. Jesienna aura sprzyja gotowaniu i próbowaniu nowych potraw. Coraz chłodniejsze temperatury, mniej słońca, to czynniki, które wpływają na to, że częściej sięgamy po słodkie i ciepłe potrawy. Jaki nowy przepis wprowadzisz […]
Marka HELIO została uhonorowana prestiżową nagrodą „Złotym Laurem Konsumenta 2025” w dwóch kategoriach: dodatki do wypieków oraz bakalie. To kolejny dowód na to, że polscy konsumenci darzą produkty HELIO największym zaufaniem! Laur Konsumenta to jedno z najważniejszych i najbardziej prestiżowych wyróżnień w Polsce, które ma ogromny wpływ na decyzje zakupowe Polaków. Od 2004 roku ogólnopolskie badania pozwalają producentom poznać odpowiedź na kluczowe pytanie: które produkty i usługi cieszą się największym […]