HELIO życzy BON APPETIT!

Ten włoski przysmak kochają chyba wszyscy! Okrągła, prostokątna lub w kształcie serca… Jej przygotowanie jest bardzo proste, a dzięki wyjątkowym dodatkom można w łatwy sposób stworzyć niezapomniane połączenia smaków, którym trudno będzie się oprzeć! 😉

9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy, dlatego dla wszystkich jej fanów mamy coś specjalnego!

 

Pizza z dodatkiem EKO orzechów włoskich HELIO Natura

pizza włoskie helio

 

Wystarczy, że skosztujesz jeden kawałek, a gwarantujemy, że sięgniesz po następny! Połącz smak wyjątkowych orzechów włoskich z żółtym serem, cebulą lub słodką gruszką… z wszystkim, na co tylko masz ochotę! 😉 Oczywiście spróbuj tych kombinacji używając do swojego przepisu EKO orzechów włoskich z linii bez konserwantów HELIO Natura, które świetnie smakują zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko 😉 To naturalnie pyszne i zdrowe orzechy, które pochodzą z polskich upraw ekologicznych. Idealnie pasują jako dodatek do pizzy, ale sprawdzą się też jako pożywna przekąska na co dzień, bo niezbędnych w naszej codziennej diecie, m.in. potas, magnez, fosfor cynk, a także błonnik i witaminy. To naturalne źródło energii, które zadba też o nasze dobre samopoczucie zwłaszcza w szare, zimowe dni, bo orzechy włoskie zawierają dużo serotoniny uznawanej za hormon szczęścia, dlatego będą sprawdzonym przepisem na poprawę humoru!

 

Dzień Pizzy? Świętuj go naturalnie razem z HELIO! Sięgnij po połówki orzechów włoskich, które stanowią ponad połowę opakowania orzechów HELIO Natura i stwórz oryginalną pizzę w chrupiącym wydaniu! HELIO życzy BON APPETIT! 😉

Udostępnij artykuł