Popołudnie w ogrodzie lub na balkonie? A może spacer lub krótka wycieczka rowerowa nad pobliski staw czy jezioro? Załóż sportowe buty, zabierz ze sobą plecak wypełniony pysznymi So Soft! przekąskami HELIO Natura i korzystaj z pięknej pogody!
Pierwsze wiosenne, słoneczne dni sprawiają, że coraz więcej czasu chcemy spędzać na świeżym powietrzu. I mimo tego, że wciąż mamy ograniczone możliwości, to zawsze warto znaleźć chwilę dla siebie w otoczeniu natury! A ten, kto dba o swój #healthylifestyle wie, że nie tylko aktywność na świeżym powietrzu, ale też to, co jemy ma ogromne znaczenie dla naszego zdrowia!
Nie masz pomysłu na smaczną i pożywną przekąskę w ciągu dnia? HELIO ma ich mnóstwo! Czas na wiosnę w klimacie #So Soft! W naszej ofercie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz! #So soczyste morele, #So miękkie daktyle, #So original żurawina nasączona sokiem… a także #So mięsiste figi i śliwki suszone! 😉 Takie pyszności to idealne dopełnienie każdego dnia pełnego wrażeń!
So Soft! to innowacyjna linia dla poszukujących wyjątkowo miękkich, soczystych, jedynych takich! pysznych owoców suszonych z dobrym składem. To naturalna i zdrowa słodycz HELIO Natura bez konserwantów, która sprawdzi się każdego dnia i w każdej sytuacji, bo praktyczne, wygodne w użyciu, w dodatku #So kolorowe opakowania So Soft! tylko zachęcają do spędzania z owocowymi przekąskami HELIO jak najwięcej czasu!
Dzień pełen przygód w zdrowym wydaniu? Naturalnie tylko z HELIO! 🙂
Jajka przygotowywane na wiele sposobów to główny składnik wielkanocnej kuchni. Tworzymy z nich również pisanki, które ozdobione kolorami, tworzą wspaniałą dekorację na świątecznym stole. Wśród kulinarnych tradycji związanych ze świętami Wielkiej Nocy znajdziemy jeszcze drożdżowe babki i słodkie mazurki udekorowane migdałami i orzechami. A gdyby tak nadać wielkanocnym potrawom nową odsłonę? Co powiesz na deser makowy, mus kajmakowy z orzechami lub tartę wegańską z pastą z nerkowców? Poznaj nowe wideoprzepisy […]
Niewiele osób wie, że sernik ma bardzo bogatą i ciekawą historię. Przez wieki powstało mnóstwo rodzajów i odmian serników, które różnią się smakami oraz sposobem przygotowania. Poznajcie zatem historię sernika w skrócie i nowy przepis HELIO na smaczny wiosenny deser – sernik z masą krówkową, który z łatwością możecie wypróbować w swoich kuchniach. Krótka historia sernika Jak powiedzieliśmy we wstępie – historia sernika jest niezwykle bogata bo sięga czasów starożytnych. […]
Wiosna to idealny czas, aby wyjść na zewnątrz i cieszyć się świeżym powietrzem, odkrywając nowe sposoby na ruch i rekreację. Wiosenne poranki stają się coraz cieplejsze, zachęcając nas do porzucenia koców i wyjścia na spacery, bieganie, jazdę na rowerze czy inne formy aktywności, które dodają energii i poprawiają nastrój. Jednak podczas intensywnego treningu nie możemy zapominać o odpowiednim odżywianiu. Zdrowe przekąski są kluczowe dla utrzymania energii i optymalnego funkcjonowania organizmu. […]