Wyróżniona w badaniu masa krówkowa kukułka HELIO to połączenie aksamitnej konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku. Znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach oraz sprawdzi się jako wypełnianie kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Dzisiejsi trzydziesto- i czterdziestolatkowie z radością powrócą do smaków swojego dzieciństwa, dzieląc się nimi z najbliższymi.
Masa krówkowa kukułka HELIO to kolejny z linii bezglutenowych mas HELIO produkt, który został doceniony przez konsumentów. Co godne podkreślenia, masy do ciast HELIO, w tym tegoroczny laureat, tj. masa krówkowa kukułka HELIO charakteryzuje nie tylko brak glutenu, ale także brak konserwantów i tłuszczu palmowego. Cechy te sprawiają, że masy do ciast HELIO są nie tylko smaczne i łatwe w użyciu, ale także zawierają unikalną dla konsumenta wartość dodaną.
Organizatorem badania „Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2017” jest Wydawnictwo Gospodarcze Sp. z o.o. Celem plebiscytu jest wyłonienie, na podstawie opinii konsumentów, najlepszych produktów FMCG, które trafiły do sprzedaży w ciągu minionego roku.
Choć do świąt jeszcze kilka tygodni, to już zaczynamy myśleć o prezentach i wszystkich grudniowych przysmakach, które wypełnią nasze domy magicznym aromatem tradycyjnych specjałów z makiem, orzechami i owocami suszonymi… Nie możesz się już doczekać tej wyjątkowej świątecznej atmosfery? My także, dlatego w oczekiwaniu na pierwszą gwiazdkę, pomożemy Ci w przygotowaniach i zaskoczymy Cię wspaniałymi przepisami z bakaliami HELIO w roli głównej, aby tegoroczne odliczanie do świąt było przyjemnością dla Ciebie i Twojej rodziny! Dzięki […]
Makowiec to klasyk polskich stołów, szczególnie w czasie świąt Bożego Narodzenia, ale smakuje wyśmienicie przez cały rok. Dziś dzielimy się przepisem na makowiec idealny, który łączy w sobie delikatne, wilgotne ciasto drożdżowe z bogatą i aromatyczną masą makową HELIO. Dzięki tej recepturze Twój wypiek będzie nie tylko pięknie wyglądać, ale i zachwyci smakiem nawet najbardziej wymagających gości. Dlaczego masa makowa HELIO? HELIO to marka znana z jakości i dbałości o detale. Gotowa masa makowa […]
Tiramisu to włoski deser, który zdobył serca wielu smakoszy na całym świecie. Dziś zapraszamy Cię do wyjątkowej podróży kulinarno-smakowej, podczas której odkryjesz sekrety doskonałego pistacjowego tiramisu z wyjątkowymi bakaliami od HELIO. Bakalie te znane są z wysokiej jakości produktów, a pistacje HELIO Natura doskonale nadają się do stworzenia tego wyjątkowego deseru. Składniki : 250 g serka mascarpone 4 jajka 100 g cukru 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 200 […]