Wyróżniona w badaniu masa krówkowa kukułka HELIO to połączenie aksamitnej konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku. Znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach oraz sprawdzi się jako wypełnianie kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Dzisiejsi trzydziesto- i czterdziestolatkowie z radością powrócą do smaków swojego dzieciństwa, dzieląc się nimi z najbliższymi.
Masa krówkowa kukułka HELIO to kolejny z linii bezglutenowych mas HELIO produkt, który został doceniony przez konsumentów. Co godne podkreślenia, masy do ciast HELIO, w tym tegoroczny laureat, tj. masa krówkowa kukułka HELIO charakteryzuje nie tylko brak glutenu, ale także brak konserwantów i tłuszczu palmowego. Cechy te sprawiają, że masy do ciast HELIO są nie tylko smaczne i łatwe w użyciu, ale także zawierają unikalną dla konsumenta wartość dodaną.
Organizatorem badania „Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów 2017” jest Wydawnictwo Gospodarcze Sp. z o.o. Celem plebiscytu jest wyłonienie, na podstawie opinii konsumentów, najlepszych produktów FMCG, które trafiły do sprzedaży w ciągu minionego roku.
Jak sprawić, by ulubione przysmaki stały się jeszcze bardziej pożywne? Postaw na suszone owoce z linii #sosoft HELIO. Nie zawierają konserwantów, mają naturalnie słodki smak, są wyjątkowo miękkie i niezwykle apetyczne. W łatwy sposób pomagają zadbać o codzienną, zdrowszą dietę. Wystarczy, że… masz je zawsze przy sobie. 🙂 Sprawdzą się jako samodzielny przysmak. Wystarczy, że swoje ulubione owoce suszone wymieszasz w miseczce. To idealna, zdrowa przekąska na filmowy […]
Listopad powoli dobiega końca, a to oznacza, że zaczynamy już myśleć o Świętach Bożego Narodzenia. Lista zakupów, prezenty, dekoracje… Warto zadbać o to już wcześniej, by w grudniu bez stresu i zabiegania cieszyć się magiczną atmosferą. Mikołajki, okres oczekiwania, a następnie Wigilia i stół pełen świątecznych pyszności. Może warto jeszcze teraz zrobić próbę generalną przed tym ważnym czasem i zadbać o to, by w tym roku oprócz tradycyjnych przepisów pojawiły się kulinarne […]
Coraz dłuższe jesienne wieczory są inspiracją do tworzenia nowych przepisów kulinarnych. Tym razem mamy dla Was coś, co jest proste w przygotowaniu, a smakuje naprawdę pysznie. Wystarczy, że w domu macie pestki dyni HELIO. Pochodzą one z upraw ekologicznych i są skarbnicą mikro- i makroelementów. Dzięki temu stają się niezwykle wartościowym produktem, który nie tylko wzbogaci smak przygotowywanych potraw, ale stanowią też zdrową i naprawdę smaczną, samodzielną przekąskę. Pestki dyni to źródło: […]